petstart

0

Calibra cat premium adult multipack 12*100g

– regisztrálj, hogy értékelhesd elsőként a terméket
Vásárlások száma: ( 3 )
32 hűségpont jár minimálisan ezért a termékért.
Teljes ár: 3 290 Ft
Teljes értékű táplálék a cica számára húsos mártással. A mártással készített húsdarabok kielégítik a válogatós macskák igényes ízlését. Mesterséges színezék és tartósítószer nélkül készült.

A Multipack tartalma:

3x Calibra Cat pisztráng és lazac mártásban 100 g

3x Calibra Macska bárány és baromfi mártásban 100 g

3x Calibra Macska csirke és marhahús mártásban 100 g

3x Calibra Cat kacsa és csirke mártásban 100 g

Kacsa és csirke mártással : hús és állati származékok (78% darabokban, amelyből 10% kacsa, 10% csirke), hal és halszármazékok, növényi származékok, ásványi anyagok.

Csirke és marhahús mártással : hús és állati eredetű származékok (78% darabokban, ebből 10% csirke, 10% marha), hal és halszármazékok, növényi származékok, ásványi anyagok.

Bárány és baromfi mártással : hús és állati származékok (78% darabokban, amelyből 10% bárány, 10% baromfi), hal és halszármazékok, növényi származékok, ásványi anyagok.

Pisztráng és lazac mártásban : hús és állati származékok (64% darabokban), halak és halszármazékok (5% pisztráng, 5% lazac), növényi eredetű származékok, ásványi anyagok.

Győződjünk meg róla, hogy a friss és ivóvíz mindig rendelkezésre áll. Miután kinyitottuk, tartsuk a hűtőszekrényben és használjuk fel 2 napon belül. Tároljuk hűvös és száraz helyen.


Csirke és pulyka mártással : hús és állati eredetű származékok (80% darabokban, amelyből 10% csirke, 10% pulyka), halak és halszármazékok, növényi származékok, ásványi anyagok.
A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében.