petstart

0

Mark&chappell vetiq training aid 60 ml

– regisztrálj, hogy értékelhesd elsőként a terméket
Vásárlások száma: ( 2 )
34 hűségpont jár minimálisan ezért a termékért.
A termék jelenleg nem rendelhető!
Tanítsa kutyáját szobatisztaságra, a bútorok, a szőnyegek, a pázsit és a járda tisztántartására.

A VetIQŽ Training-aid egy egyszerű, mégis hatékony folyadék,amivel a választott helyre lehet szoktatni a kiskutyát miközben védi a szőnyegeket és a bútorokat a gyepet és a virágágyásokat.

Ismerje meg kiskutyája ürítési szokásait, hogy hatékonyan taníthassa meg neki a szobatisztaságot. A kölyökkutyák főbb ürítési idei alvás illetve evés után, a nap minden szakában, ilyenkor automatikusan a kiválasztott helyre irányítsuk a kutyust, hogy megtanulja hol lehet elvégezni a dolgát. Törekedni kell, legalább első időszakban hogy ezek az "események" mindig ugyanabban az időpontban legyenek ( rögtön ébredés után, evés előtt-után, alvás előtt)

Összetevők:
könnyű folyékony parafin, trimetil-pentán, fenil-ecetsav, etil-fenil-acetát, szintetikus színezés.


Használati útmutató:
Beltéri használatkor - Cseppentsen pár cseppet a Trainig-Aidből újságra, pelenkára vagy egy dobozba. Az első néhány étkezés után vigye a kutyáját a helyszínre, és engedje meg, hogy megszaglássza azt és elvégezze a dolgát.

Szabadban - A szabadtérben válasszon ki egy helyet, cseppentsen több cseppet a Training-Aidből. Vigye el a kutyáját erre a helyre, és néhány látogatás után a kutya meg fogja tanulni. Ez vonatkozik a sétákra vagy kirándulásokra is, ahol kiképezheti őt arra, hogy egy kiválasztott területet használjon, és így tisztán tartsa a járdákat.
A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében.