petstart

0

1:40 ultra degreasing shampoo 1l

– regisztrálj, hogy értékelhesd elsőként a terméket
Vásárlások száma: ( 4 )
93 hűségpont jár minimálisan ezért a termékért.
Teljes ár: 9 300 Ft
SAMPON

Az ’1:40 ULTRA DEGREASING SHAMPOO’ erőteljes zsírtalanító hatású, magas koncentrációjú sampon. Kiváló a legpiszkosabb, olajos, elhanyagolt, valamint kellemetlen szagú szőrzetre. Minden fajta szőrtípusra, kutyákra és macskákra egyaránt használható.
Fő összetevői: bojtorján, nyírfa és kakukkfű kivonat, kvaternizált keratin, kreatin, C+E+Panthenol vitamin komplex. (A kvaternizált keratin magas koncentrációban önmagában egy speciális szőrkondicionáló és filmbevonat képző összetevő, mely megóvja a szőrszálakat a környezeti hatásoktól) Töménysége miatt felhasználása gazdaságos a nagytestű kutyáknál és a kutyakozmetikákban.
A termék ftalát, parabén, sls, sles és kőolaj származék mentes! Kíméli a felhasználó kezét. A legigényesebb humán bőrápolásban használt összetevőkből kiválasztott, majd kifejlesztett csúcsminőségű termék.

Használati utasítás: Nedvesítse át vízzel az állat bundáját egészen a bőrig. Hígítson fel a kutya méretének megfelelő mennyiségű sampont 1:10, max.1:40 arányban (a szőr szennyezettségétől függően), majd dörzsölje be alaposan a szőrzetbe, lágy habot képezve annak felszínén. Néhány percig hagyja hatni, végül tiszta vízzel maradéktalanul öblítse ki a bundából, majd szárítsa és formázza a szőrt hajszárítóval a kívánt módon. A samponozás másik lehetősége: Kisebb testű kutyához nyomjon 1-2 pumpányi sampont egy tálba. Öntse fel 1-1,5 dl vízzel, majd habosítsa fel egy fürdető rózsával. A habbal és a ’ rózsa ’ segítségével fürdesse be az állatot. Ezután vízzel jól öblítse ki. A levegővel dúsított töményen használt sampont nincs ’ ellocsolva ’, ezért hatékonyabb és gazdaságosabb. Könnyen kiöblíthető.
Érdemes második fürdetésre a hidratálóbb hatású YUUP samponok valamelyikét választani szőrtípustól függően, illetve a YUUP Revive intenzív olajból 1 max. 2 pumpányit a samponba adagolni a kutya méretétől függően.

A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében.