petstart

0
Termék neve Készlet Ár
Double k alpha white sampon 473ml
5 290 Ft
/
52 hűségpont
Double k alpha white sampon 3,8l
18 500 Ft
/
185 hűségpont
SAMPON

Fehérítés, mélytisztítás, kondicionálás, folteltávolítás egyben. (1:32 töménységben)
A természetes összetevőket tartalmazó, nagyon gazdaságos ALPHA WHITE™ eltávolítja a koszos foltokat és a sárgás elszíneződést (ezeken a helyeken töményen alkalmazható). Kellemes illatot ad a szőrzetnek, melyet egyúttal fénylővé és csillogóvá varázsol. Humectant és bőrlágyítóanyag tartalma révén táplálja a szőrt és a bőrt. Kiváló fehérítő, mélytisztító. Nem lágyítja a szőrt, így tökéletes kemény szőrű kutyákra, pl. westi, Jack Russell, minden trimmelős fajtára, rövid szőrű kutyákra, pl. argentin dog, pointer, dalmata stb. Alkalmazható olyan szőrzetre, amely kevert színekből áll, és az alapszín a fehér. Lágy szőrzetű kutyáknál (pl. havanese, bichon frise, bolognese stb.) második mosásra a Midnight White™-tal kombinálva használható, mely lágyítja a szőrt.

Használati utasítás: Használat előtt távolítsa el a kupak alatti záró fedelet! Hígítsa fel a sampont vízzel. Habosítsa fel, a megnedvesített szőrbe jól dolgozza be, majd maradéktalanul öblítse ki. A sárgult, vagy szennyeződöttebb területeken alkalmazhatja töményen is. Ha szükséges ismételje meg a samponozást és az öblítést. Javasoljuk használni a fürdetés után szőrtípustól függően, a Groomer’s Edge™ termékcsalád kondicionálóit.


Figyelmeztetés: Csak külsőleg használható. Ügyeljen, hogy szembe, szájba ne kerüljön, ha mégis öblítse ki bő vízzel. Lenyelése káros lehet az egészségre. Ha allergiás tüneteket észlel, ne alkalmazza tovább! Kölykök esetében 6 hetes kor előtt ne használja. Gyermekek elől elzárva tartandó! Kizárólag állat-egészségügyi vagy állatápolási célra!Összetétel: tisztított víz, propilén glikol, u.s.p. 1,2-di-hidroxi-propán, illatanyag, nátrium-lauril-szulfát, nátrium-laureth-szulfát, szulfát, kókusz DEA, kókusz-amido-propil-amin-oxid, kókusz-amido-propil-hidroxi-szultain, glicerin, dietanolamin,cetanol, L-glutaminsav, színezőanyag : Ext.D&C viola No.2Tárolás: Szobahőmérsékleten, 25 °C alatt


Származási hely: USA


Gyártó: Double K IndustriesNyilvántartási száma: 321/1/2012 MgSzh ÁTI 236,6ml

Környezetbarát termék
A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében.