petstart

0

Skudo elektromos bolha és kullancs riasztó

– regisztrálj, hogy értékelhesd elsőként a terméket
Vásárlások száma: ( 7 )
52 hűségpont jár minimálisan ezért a termékért.
Teljes ár: 5 290 Ft
A SKUDO kutyák és macskák védelmére készült, de a riasztó az embertől is távol tartja a vérszívó ektoparazitákat. A készülék által ~40 kHz-es frekvencia tartományban kibocsátott riasztó hatású hang 2-3 méteres körzetben fejti ki kullancs- és bolha távoltartó hatását. Működését az egy éves (!) élettartamú lítiumos elem biztosítja.
A SKUDO-t a kutya/cica nyakörvére kell akasztani. Viselése egész évben ajánlott, mivel a kullancsok még a téli hónapokban sem válnak teljesen inaktívvá és a bolhák is egész éves veszélyt jelenthetnek a kijáró cicákra. Szabadban mindenképpen tartsuk, az állaton, de viselése még a lakásban is hasznos lehet. (A kisméretű és nagyon könnyű riasztó folyamatos viselése még a kistestű kutyákat és a cicákat sem zavarja.)
A készüléknek semminemű egészségkárosító hatása sincs, ezért kölyök, vemhes, beteg, öreg vagy stresszre érzékeny kutyák és macskák is viselhetik. Az egyéni védekezés eszközeként emberek is használhatják.

Használata üzembe helyezése
A riasztót a piros nyelv kihúzásával kell aktiválni. A nyelv kihúzása után a led 10 mp-ig tartó villogása jelzi, hogy a riasztót üzembe helyeztük.
Ezt követően akasszuk a kutya/cica nyakörvére (itt nyújtja a legnagyobb védelmet), emberi használata esetén feltétlenül a ruházaton kívül helyezzük el. Az ultrahang hullámait a laza szerkezetű anyagok elnyelik, a szilárd felületekről pedig visszaverődik, ezért az ing vagy kabát alá „rejtett” kullancsriasztó nem védi viselőjét.
A készülék nem vízálló, de cseppálló ezért „esős” séták idejére is nyugodtan tartsuk az állaton vagy magunkon. Ha netán víz érné, hazaérve hajszárítóval szárítsuk ki.

Élettartam
A SKUDO az aktiválás után 1 éven keresztül folyamatosan működik. Ezt követően a készüléket ki kell cserélni, mert a lítiumos elem nem cserélhető.

Garancia
A bekapcsoláskor nem aktiválódó készülékekre cseregaranciát vállalunk.
A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében.