petstart

0

Miért pont a Trovet ?

Miért pont a Trovet ?

  TROVET márkanév mögött a kutyák és macskák táplálásával kapcsolatban hosszú évtizedek tapasztalata áll. TROVET tápok kifejlesztésében állatorvosok működtek közre, akiknek szigorú elvárásaik vannak azokkal a termékekkel szemben, melyeket saját klinikáikon is forgalmaznak. Ezek csak olyanok lehetnek, melyek összetétele és minősége hosszú távon garantált, és jótékony hatásuk is igazolást nyert.

 

1. mert a TROVET TÁPOK prémium minőségűek, azaz nem csak kedvenceink létfenntartási igényeit biztosítják, hanem az egészség hosszú távú megőrzését is, minden életkorban.

2. mert a beteg állatok megváltozott tápanyagszükségleteit figyelembe véve diétás táplálásra

3. mert különösen ízletesek, így a beteg, legyengült állatok is szívesen fogyasztják.

 

 

A TROVET termékek 30 éve Európa számos országában bizonyították már, hogy megfelelnek ezeknek a szigorú elvárásoknak.

Kizárólag kiváló minőségű, emberi fogyasztásra is alkalmas alapanyagokból készülnek és természetesen mentesek mindenféle kémiai ízesítő anyagtól, színezéktől és mesterséges aromától, ízletességük teljes mértékben csak a természetes nyersanyagoknak köszönhető.

Kategóriájukhoz méltóan a TROVET tápok csak állatorvosoknál, állatpatikákban, és szakboltokban kaphatók, ahol kellő szakértelemmel rendelkező, képzett személyzet áll a vásárlók rendelkezésére.

 

 

Árukereső.hu

A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében.