petstart

0

DOUXO

DOUXO

DOUXO®: KÖNNYEN ALKALMAZHATÓ KÜLSŐLEGES KÉSZÍTMÉNYEK A BŐR VÉDELMI VONALÁNAK HELYREÁLLÍTÁSÁRA

BŐRGYÓGYÁSZAT

A bőrgyógyászati elváltozások gyakoriak; ez a második leggyakoribb ok, amiért egy kutyát állatorvoshoz visznek. Az állattulajdonosok kitüntetett figyelemmel kísérik a bőr és a szőr elváltozásait, egyrészt mert könnyen észrevehetőek az avatatlan szem számára...

A Ceva bőrgyógyászati termékeinek segítségével az állatorvos segíthet a kis beteg problémáján, és ezáltal hozzájárul az ember-állat kapcsolat helyreállításához.

DOUXO®: KÖNNYEN ALKALMAZHATÓ KÜLSŐLEGES KÉSZÍTMÉNYEK A BŐR VÉDELMI VONALÁNAK HELYREÁLLÍTÁSÁRA

A DOUXO® termékek phytosphingozinokat, a Ceva védjegy oltalom alatt álló molekuláit tartalmazzák, amelyek elősegítik a bőr védelmi vonalának helyreállítását. A bőr védelmi vonala fizikai értelemben értendő; létfontosságú a szervezet kórokozókkal, allergénekkel és toxinokkal szembeni védelmében. Víz számára szinte átjárhatatlan, így megelőzi a vízvesztést és fenntartja a test megfelelő hidráltsági állapotát. A bőr védelmi vonalának helyreállításával a DOUXO®megnyugtatja és hidratálja az érzékeny bőrt, megelőzi az allergéneknek való kitettséget és elősegíti a bőr normál mikroflórája egyensúlyának fenntartását.

A DOUXO® Pyo, Calm, Seb és Care olyan termékcsaládot alkot, amely többféle bőrtípus és bőrelváltozás esetére kínál megoldást.

Mivel minden házi kedvenc és gazdája különböző, a DOUXO® is többféle formában kapható: létezik hagyományos sampon és innovatív vízmentes formulák, mint pl. hab, mikroemulziós spray, spot-on és törlőkendő.

 További termékinformációért keresse fel honlapunkat: www.douxo.eu

Árukereső.hu

A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében.