petstart

0
Termék neve Készlet Ár
Evexia tabletta 20x
3 390 Ft
/
33 hűségpont
Evexia tabletta 40x
5 490 Ft
/
54 hűségpont
Összetevők:

KENDEROLAJ:

A kender virága által termelt nedvből kivont kenderolaj egyik fő összetevője a kannabidiol (CBD), ami egy fitokannabinoid. Képes a szervezetben szintetizálódott endogén kannabinoidok hatását utánozni a CB1 és a CB2 receptorokon keresztül. A CB1 receptorok főleg a központi és a perifériás idegrendszer sejtjein; a CB2 receptorok pedig elsősorban az immunrendszer és a különféle szervek sejtjein találhatóak. számos pozitív hatása közül a gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása kiemelkedő. Nincs pszichotróp tulajdonsága, biztonságosan használható krónikus fájdalmak esetén hosszútávon, nem okoz függőséget sem.MELOFEED:

egy szuperoxid-dizmutázban és katalázban gazdag, speciális fajtájú sárgadinnyéből kivont koncentrátum, ami természetes antioxidáns forrásként szolgál. Kulcsszerepet játszik a porcszövetben keletkezett szabad gyökök semlegesítésében gyulladás esetén. Fokozza az endogén antioxidáns rendszer aktivitását is.

CASPEROME:

Indiai tömjénfa kivonata, melynek gyulladáscsökkentő hatása a gyulladáskeltő anyagok szintézisének gátlásán alapul. Csökkenti az oxidatív károsodás mértékét, fokozza az antoixidáns rendszerek aktivitását.

Kémiai analízis:

Nyersfehérje: 18%, nyersrost: 35%, nyersolajok és zsírok: 10%, nyershamu: 5%, HCl-ban oldhatatlan hamu: 2%, Nedvesség: 4%


Adagolás:

Adagoljuk a készítményt minimum 2 hétig a következő útmutató szerint:

macska: 0,5 tabletta/nap

kutya:

0-7,5 kg között - 0,5 tabletta/nap

7,5-15 kg között - 1 tabletta/nap

15-22,5 kg között - 1,5 tabletta/nap

22,5-30 kg között - 2 tabletta/nap

30-40 kg között 2,5 tabletta/nap

Keverjük az eleségbe, vagy adjuk közvetlenül az állat szájába.
A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében.