petstart

0

Fitomune immunerősítő tabletta

100% értékelve 1 alkalommal
Vásárlások száma: ( 75 )
24 hűségpont jár minimálisan ezért a termékért.
Teljes ár: 2 490 Ft
Kiegészítő takarmány kutyák és macskák részére

A Fitomune immunerősítő tabletta speciálisan összeállított növényi hatóanyagok és béta-glükán kombinációját tartalmazza, melyek az immunrendszer működésére kifejtett hatásuk révén hatékonyan hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez és a betegségek elleni küzdelemhez.

Fitomune immunerősítő tabletta

ÖSSZETÉTEL:

bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) 150 mg, (1-3, 1-6) béta-glükán 150 mg, homoktövis (Hippophae rhamnoides) 50 mg, grapefruit-mag kivonat 50 mg, macskakarom (Uncaria tomentosa) 40 mg, csüdfű (Astragalus membranaceus) 40 mg

Bíbor kasvirág (Echinacea): Az egyik legismertebb immunerősítő gyógynövény. Immunstimuláns, antimikrobiális, vírusellenes, fertőzéseket gátló és gyulladáscsökkentő hatású. Mikroorganizmusok ellenes hatása a nem specifikus immunvédelem serkentésén keresztül valósul meg: hatására a fehérvérsejtek kórokozókat bekebelező aktivitása fokozódik.

1-3, 1-6 béta-glükán: Fő feladata az immunrendszer nem specifikus első védelmi vonala, a makrofágok aktiválása, amelyek elfogják és bekebelezik az idegen anyagokat (baktériumok, vírusok, toxinok, rendellenes sejtalakok stb.).

Homoktövis: Antimikrobiális hatású.

Gátolja a szabad gyökök károsító hatásait. Nagy mennyiségű C- és A-vitamint tartalmaz. Kutatások igazolták, hogy gátolja a daganatok növekedését.

Grapefruit-mag kivonat (GSE): Bizonyított antibakteriális, vírus- és gombaellenes hatással rendelkezik. Magas bioflavonoid tartalmának köszönhetően igen erős antioxidáns tulajdonságú, megvédi a szervezetet a szabad gyökök pusztító hatásától, ezáltal segíti a szervezet védekező és regenerációs mechanizmusait.

Macskakarom: Széles körben felhasznált gyógynövény. Jelentős immunerősítő hatással rendelkezik. Fertőző betegségek és gyulladásos folyamatok, ízületi, mozgásszervi elváltozások megelőzésében és leküzdésében is segítséget jelenthet. Több kutatás is bizonyította, hogy a macskakarom hatóanyagai képesek a daganatok növekedését gátolni.

Csüdfű: Ázsiában 2000 éve használt gyógynövény.

Gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású, ezen kívül képes csökkenteni a fizikai vagy érzelmi stresszhatások káros következményeit.

ADAGOLÁS :

Testtömegkilogramm - Napi adag

< 15 - 1 tabletta

15-30 - 2 tabletta

30-45 - 3 tabletta

> 45 - 4 tabletta

Felnőtt macska - 1 tabletta

Kölyökmacska < 2 kg - 1 tabletta

Fertőző betegségek esetén a javasolt adagolási időtartam: 2-4 hét.

Fontos, hogy légúti, emésztőszervi vagy egyéb fertőzések esetén a tünetek megjelenése után alkalmazását minél előbb kezdjük el. Az immunerősítés kiemelt jelentőségű bizonyos bőrbetegségek, például demodicosis (szőrtüszőatkásság) esetén, valamint macskák krónikus ínygyulladásánál, vírusos betegségeinél (leukózis, FIV-macska AIDS) is.

Műtét esetén: Műtétek előtt egy héttel normál dózisban (kutya: napi 1 tabl./15 kg; macska: napi 1 tabl.) kell a Fitomune tablettát elkezdeni használni és a varratszedésig (10-14 nap) kell adni.

Tartós használat: Legyengült immunrendszerű állatok, idős állatok, daganatos betegség esetén valamint fertőzések megelőzésére a tartós, fél adaggal (kutya: napi 1 tabl./15 kg; macska: napi 1 tabl.) történő, 1-3 hónapig tartó adagolás javasolt.

Amennyiben kérdése merülne fel a termék használatával kapcsolatban, forduljon állatorvosához!

Figyelmeztetés: Olyan esetekben, amikor az immunrendszer fokozott működése nem kívánatos (például gyógyszeres szteroid terápia), a Fitomune tabletta használata kerülendő. Szakirodalmi adatok alapján az econazol és az ACE-gátló hatóanyagú gyógyszerek hatását módosíthatja.

Kiszerelés: 2 x 10 ízesített tabletta bliszter csomagolásban, papírdobozban.

Tárolás: Szobahőmérsékleten. Óvja a közvetlen napfénytől! Gyermekek elől elzárva tartandó!Gyártja: United Pharma Kft.

Forgalmazza: Vitamed Pharma Kft.
A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében.