petstart

0

Feliway friends párologtató + folyadék

– regisztrálj, hogy értékelhesd elsőként a terméket
Vásárlások száma: ( 28 )
72 hűségpont jár minimálisan ezért a termékért.
Teljes ár: 7 249 Ft
A FELIWAY FRIENDS egy könnyen alkalmazható megoldás az együtt élő macskák közötti konfliktusok csökkentésére, hogy elkerülhető legyen a verekedés, üldözés, akadályozás, bámulás.

Elősegíti, hogy a macskák harmóniában élhessenek egymással egy otthonban. A folyamatos hatás állandó harmóniát biztosít.
Klinikai hatékonysága bizonyított, állatorvosok ajánlásával.

A termék egy szintetikus macska appezint tartalmaz, amelynek természetes változatát az anyamacska termeli az ellést követő időszakban. Ennek köszönhetően alakul ki és marad fenn a kötődés az anya és az alomtársak között.
Klinikai kísérletek bizonyítják, hogy a Feliway Friends hasonló kötődést vált ki többmacskás otthonokban együtt élő felnőtt egyedek közt. Ezáltal segít a macskák közötti feszültség és konfliktushelyzet megoldásában.
A feszültség megnyilvánulhat látványos formában, mint amilyen a verekedés vagy az üldözés, ám lehet sokkal kevésbé nyilvánvaló is, amikor az egyik macska akadályozza vagy akár hosszasan bámulja a másikat.

A készüléket abban a helyiségben kell elhelyezni, ahol a macskák a legtöbb időt töltik. A megfelelő hatás eléréséhez a párologtatónak folyamatosan kell működnie. Egy párologtató legfeljebb 30 napra és legfeljebb 70m2 alapterületre elég.
A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében.