petstart

0

Allermyl glyco sampon 200 ml

– regisztrálj, hogy értékelhesd elsőként a terméket
Vásárlások száma: ( 77 )
44 hűségpont jár minimálisan ezért a termékért.
Teljes ár: 4 480 Ft
Az allermyl sampont kifejezetten kutyák és macskák allergiás bőrbetegségének kiegészítő kezelésére fejlesztették ki.
Immovatív összetevői 3 irányból lehetnek. Az allermyl sampon csökkenti az irritációt és a viszketést, regenerálja a károsodott bőrt, és tisztítja az epidemiszt.
Bőrgyulladásos és immun-reakcióinak korlátozása
Helyreállítja a bőr integritását és az epidemisz védő funkcióját.
Helyreállítja a bőr ököszisztémáját, a mikroflóra egyensúlyát.

Az allermyl sampon egyedülálló, mivel szinergista kombinációban tartalmaz nyugtató hatású immunmoduláns anyagot, esszenciális zsírsavakat, és antiszeptikus anyagokat; illetve a hatóanyagokat a megfelelő gyógyszerformában tartalmazza, az allerderm habzó mikroemulzióban. Ez az egyedülálló galenikus készítmény elősegíti az esszenciális zsírsavak beépülését és az összetevők mélyebb penetrációját, ugyanakkor jól tolerálható és biztosítja a bőr védelmét.

Felhasználás: az állat szőrét meleg vízzel meg kell nedvesíteni, majd az allermyl sampont a bőrön és a szőrzeten egyenletesen elosztani. Masszírozzuk át az egész testfelületet, majd öblítsük le a sampont. Újra samponozzuk be az állatot, de csak 5-10 perc elteltével mossuk le a sampont bő meleg vízzel. A sampont csak a kezelő állatorvos utasításának megfelelően lehet használni.

Összetevők: enyhe tisztító hatású anyagok - mono- és oligoszacharidok - E-vitamin - linolénsav (omega 6) - pirokton-olamin - bőrsemleges pH. Nem illatosított.

Kizárólag külsőleg alkalmazható. Különleges összetétele révén nem okoz bőrirritációt.

Szembe ne kerüljön. Ne tároljuk hosszabb ideig 40 °C fölötti hőmérsékleten.

Kiszerelés: 200 ml.
A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében.