petstart

0

Biotin-h por 1000 g

– regisztrálj, hogy értékelhesd elsőként a terméket
Vásárlások száma: ( 1 )
119 hűségpont jár minimálisan ezért a termékért.
Teljes ár: 11 990 Ft
Célállat fajok: Ló, kisállatok*.
*Szakirodalmi adatok alapján az állatorvos személyes felelősségére adható.

A ló bélcsatornájának mikroorganizmusai általában elegendő mennyiségben előállítják a H-vitaminnak is nevezett biotint, mégis különböző vizsgálatok arra utalnak, hogy a takarmánnyal való fokozott bevitel (minimum 18 mg/állat/nap) jótékony hatású a pata repedéseire, beszakadásaira és pozitívan befolyásolja a pata szarujának struktúráját. A Biotin H por különleges hatékonyságát a jól értékesíthető biotin, a metionin és a cink speciális kombinációjának köszönheti. Hosszan tartó adagolásával a pata szarujának minősége (rugalmassága, ellenálló képessége) javítható, a pata berepedésének és beszakadásának esélye csökkenthető.
Lovaknak szájon át.
Nagytestű lovak részére 10 g/nap a takarmányhoz keverni. Ez az adag 1 mérőpohár Biotin H por készítménynek és 20 mg biotin bevitelnek felel meg naponta.
A biotin adagolása révén stabilizált szaru a növekedési zónában képződik, és a teherviselő széle felé lassan tolódik el. Ez a folyamat 4-6 hónapon át tart, a pata legtávolabb csúcsáig pedig akár egy évig is elhúzódhat. Ezért az egész pata javításának érdekében feltétlenül kívánatos, hogy a biotint 9-12 hónapon át etessük.
A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében.