petstart

0

Hyaloral small&medium tabletta 90db

– regisztrálj, hogy értékelhesd elsőként a terméket
Vásárlások száma: ( 4 )
72 hűségpont jár minimálisan ezért a termékért.
Teljes ár: 7 290 Ft
A HYALORAL elősegíti a hialinporc regenerálódását, az ízületek lubrikációját, csökkenti a gyulladásos folyamatot és a fájdalmat, ezáltal javítja az állat mobilitását.

Biotechnológiai eljárással készült hialuronsavat, nagy tisztaságú, enzimatikusan hidrolizált kollagént, kristályos glukózamint, chondroitin-szulfátot és gamma-oryzanolt tartalmazó táplálék-kiegészítő az ízületek megfelelő tápanyagellátása érdekében.

Kezelés:
Fiatal állatoknak: legalább 6 hónap ajánlott.
Felnőtt állatoknak ízületi degeneráció esetén: legalább 3-4 hónap.

Az állatorvos rendelése szerint, szükség esetén évi 2-3 kúra végezhető.

Mivel a készítmény táplálék-kiegészítő, megszakítás nélkül alkalmazható mellékhatások nélkül.

Biotechnológiai eljárással előállított hialuronsavat, nagy tisztaságú, enzimatikusan hidrolizált kollagént, kristályos glukózamint, chondroitin-szulfátot és gamma-oryzanolt tartalmazó táplálék-kiegészítő a hialinporc és a synoviális folyadék fiziológiás állapotának teljes helyreállítása érdekében fájdalommal és/vagy gyulladással járó súlyos krónikus degeneratív folyamatokban.

A hialuronsav a synoviális folyadék fő alkotórésze, a viszkoelaszticitás és a lubrikáns hatás fenntartásában játszik szerepet, védi továbbá a hialinporcot a kopással szemben, csökkenti a gyulladást és elősegíti a porc táplálását. A nagy tisztaságú, enzimatikusan hidrolizált kollagén biztosítja a kollagén – az ízületek hialinporcának fő alkotórésze és szerkezeti alapja, a degenerációs folyamatok által leginkább érintett szövet – „de novo” bioszintéziséhez szükséges peptideket.

A gamma-oryzanol hatásos antioxidáns és az immunválaszt moduláló gyulladásgátló. A kristályos glukózamin a porcok rugalmasságát és terhelhetőségét, valamint a mozgó ízületekben lévő synoviális folyadék viszkoelaszticitását meghatározó glükózaminoglükánok – pl. a chondroitin-szulfát és a hialuronsav – bioszintézisében szubsztrátként és stimulátorként szerepet játszó aminocukor a HYALORAL elősegíti a hialinporc regenerálódását, az ízületek lubrikációját, csökkenti a gyulladásos folyamatot és a fájdalmat, ezáltal javítja az állat mobilitását.

Napi adag:
1 tabletta 5 testtömeg kg-onként.
0-5kg-ig 1 tabletta
5-10kg-ig: 2 tabletta
10-15kg-ig: 3 tabletta
15-20kgig: 4 tabletta

Összetétel, 2 tablettában:

Hialuronsav: 11 mg
Nagy tisztaságú, enzimatikusan hidrolizált kollagén: 1 200 mg
Kristályos glukózamin*** : 174 mg
Chondroitin-szulfát: 110 mg
Gamma-oryzanol: 55 mg

Kiszerelés:
A megfelelő adagolás érdekében könnyen osztható tabletta buborékcsomagolásban és dobozban. 90db/doboz
A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében.