petstart

0

Immunovet tabletta 60db

– regisztrálj, hogy értékelhesd elsőként a terméket
Vásárlások száma: ( 69 )
28 hűségpont jár minimálisan ezért a termékért.
Teljes ár: 2 824 Ft
Az immunovet speciális, természetes hatóanyagokat tartalmazó eledelkiegészítő, kedvtelésből tartott állatok részére.

1 tabletta 1g Immunovet koncentrátumot tartalmaz. Az immunovet koncentrátum egy speciális, szadalaommal védett, biotechnológiai eljárással átalakított kivonat, amelynek kiindulási anyaga a válogatott minőségű búzacsíra.

Mit tartalmaz a készítmény? Ízesítő anyagokat - fruktózt, természetes marhahúsaromát. Segédanyagokat - magnézium-sztearátot, karboxi-metil-cellulózt.

Mikor ajánlott az Immunovet tabletta alkalmazása?
Egészséges állatok esetében, a jó általános állapot fenntartásáért, csökkentve a betegségek kialakulásának esélyét. Betegségek esetén az állatorvosi terápia kiegészítéseként, az állatorvos által elrendelt terápia hatékonyságának növelése érdekében. Sebészeti beavatkozások, műtétek után a gyógyulás segítésére, a lábadozási idő csökkentésére.

Mikor lehet elkezdeni az Immunovet tabletta alkalmazását?
Az Immunovet tabletta alkalmazását már a betegségek kialakulása előtt célszerű megkezdeni az immunrendszer erősítése és az egészséges állapot fenntartása céljából. Az alkalmazás már a betegség felirmerését követően, még az állatorvosi kezelés megkezdése előtt is elkezdhető.

Mit kell tudni az alkalmazás megkezdése előtt?
A készítmény nem alkalmazható egyedüli tápanyagforrásként! Az Immunovet tabletta nem helyettesíti az állatorvosi kezeléseket és gyógyszereket! Az Immunovet tabletta nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet!

Hogyan kell alkalmazni az Immunovet tablettát?
Az Immunovet tabletta alkalmazása folyamatosan, megszakítás nélkül ajánlott. Az állatorvosi kezelések befejezése után a készítmény további - legalább három hónapon át történő - folyamatos alkalmazása ajánlott, a teljes gyógyulásig. Amennyiben az Immunovet tabletta alkalmazását valamilyen oknál fogva megszakította vagy szüneteltete, később elkezdheti újra.

Mikor nem szabad alkalmazni a készítményt?
Ellenjavalt a készítmény alkalmazása fruktózérzékenység ill. a készítmény bármely összetevőjére való túlérzékenység esetén.

Alkalmazható-e a készítmény Diabetes mellitus esetén?
Igen, a szénhidrát-tartalom figyelembevételével.

Mikor kell az immunovet tabletta alkalmazását ideiglenesen szüneteltetni?
A tápcsatornába juttatott kontrasztanyagos vizsgálatok esetén javasolt a készítmény alkalmazását a vizsgálat előtt 2 nappal felfüggeszteni, majd a vizsgálat után folytatni. Minden esetben a kezelő állatorvos utasítása az irányadó.

Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény?
Mellékhatások előfordulása rendkívül ritka, esetenként lágyabb széklet, hányinger előfordulhat.

Mennyi az ajánlott napi adat és mikor javasolt alkalmazni?
Egészséges állatok részére, a jó kondíció fenntartása, betegségmegelőzés segítése érdekében: 1 tabletta 10 testtömeg kilogrammonként naponta.
Állatorvosi terápiás kezelések ill. beavatkozások hatékonyságának növelése érdekében: 1 tabletta 5 testtömeg kilogrammonként napoonta.
A napi adagot lehetőleg etetést megelőzően javasolt alkalmazni. Szükség esetén a napi adag megduplázható.
A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében.