petstart

0

RELAXIS 60DB

– regisztrálj, hogy értékelhesd elsőként a terméket
Vásárlások száma: ( 25 )
63 hűségpont jár minimálisan ezért a termékért.
Teljes ár: 6 389 Ft
Hatóanyag: l-theanin
60 db sajt ízű canis tabletta
Összetétel: L-theanin, 80% lactamin, mikrokristályos cellulóz, kroszkaramellóz-nátrium só, magnézium-sztearát, szorbitol, sajtos ízesítés, hipromellóz

A relaxis L-theanin eszenciális aminosav tartalmú készítmény, amely aminosav a zöld teában található. Az L-theanin egy olyan biológiai anyag, amely relaxációs reakciót vált ki. A kutatások kimutatták, hogy L-theanin fogyasztása után az agyműködés alfa szinten (10-14 Hz) erőteljesebbé válik. A hatás kb. 40 perccel a bevitel után következik be és néhány órán keresztül tart.

A relaxis készítményt a modern állatorvostudomány és gyógyszeripar legújabb ismeretei alapján fejlesztették ki és így figyelembe veszi a hosszútávú fogyasztá minden fontos kritériumát: a hatékonyságot, a biztonságosságot, a minőséget és a kényelmes használatot. L-theanin eszenciális aminosavat tartalmaz, amely az agyban való közvetlen hatásával mély relaxációs állapotot hoz létre álmosság érzésének kialakítása nélkül. A szerotonin és a dopamin metabolizmusára kifejtett hatásával hozzájárul a kémyelem érzés kialakulásához.

A készítmény fogyasztása nem okoz érzéki tompultságot, nincsenek szedatív vagy hypnotikus hatásai. Egyszeri túladagolása nem vált ki nagyobb hatást. A készítmény hatása nem olyan jelentős, sem különleges, vagy hatással lehetne a lelki zavarokra vagy betegségekre. Az L-theanin bevitele után az agy jelentős mértékben az alfa hullámuk szintjén kezd működni:
Beta hullámok(13-30 Hz) -ezek a hullámok a tudat normális éber állapotában vannak túlsúlyban. Magasabb frekvenciák esetén stresszállapot vagy feszültség alakul ki. Ezen frekvenciákon működik a kutya agya védelmi vagy támadó helyzetekben. Gyakran kíséri nyugtalanság, stressz, dühödtség vagy félelem. A figyelem kifelé, a környezettel kapcsolatos problémákra irányul.
Alfa hullámok (8-13 Hz) - ezek a hullámok ellazult, egyúttal azonban éber állapotban vannak túlsúlyban. Az alfa frekvenciák hatása idején jellemző a nyugalom és a békesség érzése, anélkül, hogy álmosság jelentkezne. Ebben az állapotban jönnek létre a képzetek. Az agy harmonikusan működik.
Theta hullámok (4-8 Hz) - ezek az agyhullámok a mély ellazultságra, meditációra, az alvás bizonyos fázisaira jellemzőek. Théta frekvenciák megléte esetén éber tudatállapotban különleges megoldásokra juthatunk, mély meglátások születhetnek, fejlődik az intuíció, víziók.
Delta hullámok (0-4 Hz) - a delta hullámok leginkább a mélyalvás vagy a mély ellazultság idején jelentkeznek. Ezek az agyfrekvenciák kísérik a test regenerációhoz szükséges folyamatait.

A relaxis a kutyák gyors megnyugtatásához ajánlott az alábbi esetekben:
- vihar
- ágyúlövés, tüzijáték
- utazás gépkocsival
- látogatás az állatorvosnál
- kiállítások
- hétköznapi stresszhelyzetek

A relaxis készítményt mindig az alábbi adagolás szerint használja:
- kis fajta (25 kg-ig) napi 1-3 alkalommal 1-2 tabletta
- közepes fajta (25-50 kg-ig) napi 1-3 alkalommal 2-4 tabletta
- nagy fajta (50 kg felett) napi 1-3 alkalommal 4-6 tabletta

A relaxis hatása általában 40 perc elteltével mutatkozik meg és 3-6 órán keresztül tart. 6 óra után az adagolás megismételhető. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! A relaxis készítmény hosszú távon adható, nem okoz függőséget.


Az allergis készítmény a CANIS tabletták egyedi technológiájával készül, amelyekre jellemző:
1. az aktív sajtszag - a kutyát mindenek előtt a szaglása vezérli, azért a CANIS tabletták sajtszagú összetevőkeg tartalmaznak, melyekre a kutyák jól reagálnak
2. a tabletta nagysága - a tabletták mérete viszonylag nagy, a száraz ktuyatápok átlagos méretéhez alkalmazkodik
3. a tabletta porhanyóssága - a CANIS tabletta jóval porhanyósabb, mint a szabványos tabletták. Ez a tabletta nagyobb méretével együtt lehetővé teszi, hogy a kutya szétharapja és lenyelje. A kutyák hajlamosak, hogy a kemény tablettákat, amiket nem tudnak szétharapni, kiköpjék.
4. szín és felületi kidolgozás - a canis tabletta speciális bevonatú, színében és formájában leginkább a szárazeledelekre emlékeztet, amelyeket a kutyák ellenkezés nélkül megesznek. Az atipikus színű, klasszikus sima tabletták a kutyákban bizalmatlanságot váltanak ki, és azt legtöbbször nem fogadják el.

A kutyák a CANIS tablettákat általában mint nyalánkságot, vagy étel mellett, szárazeledelként vagy konzervben, könnyen elfogadják. Az esetek 5-10%-ban a kutya visszautasíthatja a tabletta elfogyasztását, ekkor törje azt össze kanállal vagy késnyéllel, és a port adja hozzá az ételhez. A Canis tabletta lehetővé teszi, hogy az állatorvosi készítményt hosszú ideig adhassa, a klasszikus tablettáknál megszokott kellemetlen rituálék nélkül.
A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében.