petstart

0

Allegris 60db

– regisztrálj, hogy értékelhesd elsőként a terméket
Vásárlások száma: ( 3 )
62 hűségpont jár minimálisan ezért a termékért.
Teljes ár: 6 289 Ft
Hatóanyag: L-troptofán
60 db sajt ízű CANIS tabletta
Összetétel: L-tripofán, 80% lactamin, mikrokristályos cellulóz, kroszkarmellóz-nátrium só, magnézium-sztearát, szorbitol, sajt ízesítés, hipromellóz.

Az allegris L-triptofán eszenciális aminosav tartalmú készítmény, amire minden testsejtnek szüksége van. Az L-triptofán a szerotonin és a melatonin neurohormonok, valamint számtalan enzimfajta, a B3 sor vitaminjainak és más anyagoknak az elővegyülete.

Az allegris készítményt a modern orvostudomány és gyógyszeripari legújabb ismeretei alapján fejlesztették ki és így figyelembe veszi a hosszútávú fogyasztás minden fontos kritériumát: a hatékonyságot, a biztonságosságot, a minőséget és a kényelmes használatot. L-triptofán eszenciális aminosavat tartalmaz, amely a szerotonin neurohormon elengedhetetlen építőanyaga.
A szerotonin hiánya a pszichoneurotikus problémák széles spektrumában nyilvánul meg. Kimondottan ezek közé tartozik az ingerült viselkedés, a teljes összpontosítás képességének a hiánya, a sztresszhelyzetek iránti alacsony tűrőképesség, és a szorongás különféle formái.
A szerotonin hiányát a triptofán elégtelen bevitele vagy felszívódása okozza, ami kisebb vagy nagyobb mértékben a kutyapopuláció jelentés részét érinti. A triptofán élelmiszerből való felszívódása szorosan függ a gyomor megfelelő működésétől. Ez az idősebb kutyák jelentős részénél romlik, ami azt jeleni, hogy a triptofán felszívódásának képessége jelentősen csökken. E probléma azonban jelentkezhet fiatal kutyák esetében is az emésztőrendszer különféle megbetegedései vagy genetikai hajlam esetén.
A koncentrált triptofán állatorvosi készítmény formájában történő fogyasztása esetén a szerotonin hiány kompenzálható, ezáltal a fenti nehézségektől meg lehet szabadulni, vagy legalább érzékelhetően enyhíthetőek.

Az L-triptofán napi bevitele a szokásos élelmiszereken keresztül kb. 15-20 mg 1 kg élősúlyra számítva. A kiegészítő triptofán fogyasztásának fő indoka a szerotonin szint növelése, mert annak alacson szintje az elsődleges oka a szorongásnak, a hangulat- és viselkedésváltozásoknak.

Az allegris hosszú távon az alábbi panaszokkal rendelkező kutyáknak ajánlott:
- szorongás, félelem, belső nyugtalanság
- félénkség
- nem kívánt agresszivitás
- mindennapos sztresszhelyzetek

Az allegris készítményt mindig az alábbi adagolás szerint használja:
- kis fajta (25 kg-ig) napi 1 tabletta
- közepes fajta (25-50kg) napi 2 tabletta
- nagy fajta (50 kg felett) napi 3 tabletta

Az allegrist legalább 1 hónapon keresztül adja a kutyájának. A készítmény hosszú távon is adható, de 3 hónap után érdemes a készítmény használatában egy hónap szünetet tartani.

Az allegris készítmény a CANIS tabletták egyedi technológiájával készül, amelyekre jellemző:
1. az aktív sajtszag - a kutyát mindenek előtt a szaglása vezérli, azért a CANIS tabletták sajtszagú összetevőkeg tartalmaznak, melyekre a kutyák jól reagálnak
2. a tabletta nagysága - a tabletták mérete viszonylag nagy, a száraz ktuyatápok átlagos méretéhez alkalmazkodik
3. a tabletta porhanyóssága - a CANIS tabletta jóval porhanyósabb, mint a szabványos tabletták. Ez a tabletta nagyobb méretével együtt lehetővé teszi, hogy a kutya szétharapja és lenyelje. A kutyák hajlamosak, hogy a kemény tablettákat, amiket nem tudnak szétharapni, kiköpjék.
4. szín és felületi kidolgozás - a canis tabletta speciális bevonatú, színében és formájában leginkább a szárazeledelekre emlékeztet, amelyeket a kutyák ellenkezés nélkül megesznek. Az atipikus színű, klasszikus sima tabletták a kutyákban bizalmatlanságot váltanak ki, és azt legtöbbször nem fogadják el.

A kutyák a CANIS tablettákat általában mint nyalánkságot, vagy étel mellett, szárazeledelként vagy konzervben, könnyen elfogadják. Az esetek 5-10%-ban a kutya visszautasíthatja a tabletta elfogyasztását, ekkor törje azt össze kanállal vagy késnyéllel, és a port adja hozzá az ételhez. A Canis tabletta lehetővé teszi, hogy az állatorvosi készítményt hosszú ideig adhassa, a klasszikus tablettáknál megszokott kellemetlen rituálék nélkül.
A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében.