petstart

0
Termék neve Készlet Ár
Adaptil nyakörv 46,5 cm
8 100 Ft
/
81 hűségpont
Adaptil nyakörv 70 cm
8 350 Ft
/
83 hűségpont
Az Adaptil nyakörv megerősítőleg hat, segít a kutyáknak megbirkózni az új élmények és a félelmet keltő helyzetekből adódó stresszel.

Összetétel:

- Kutya appeasing feromon analóg: 5%
- Vivőanyag q.s. 1 nyakörv: 100%

Ajánlott:

- S-M - Kölyök és kistermetű kutya nyakörv: 46,5 cm (maximum 37,5 cm nyakkerületre)
- M-L - Közepes és nagytestű kutya nyakörv: 70 cm (maximum 62,5 cm nyakkerületre)

Hatékonyság:

- Az ADAPTIL nyakörv 4 héten keresztül is hat. A samponozás kivételével folyamatosan maradjon a kutyán

Termékismertető:

A kutya folyamatosan viseli az ADAPTIL nyakörvet, így annak hatása is folyamatosan érvényesül házon belül ls kívül egyaránt. Az ADAPTIL az elsőként választható megoldás a kutyák számára a kihívást jelentő helyzetekben és a stressz-eredetű nemkívánatos viselkedésformák megoldásában.

Használatával a kutya:

- megbirkozik még akár a félelmetes helyzetekkel is (pl. tűzijáték, mennydörgés),
- képes összpontosítani a tanulás során,
- magabiztosabban viselkedik a szocializáció időszakában,
- megnyukszik a kutyapanzióban.

Az ADAPTIL nyakörv nem ajánlott agresszió vagy hiperaktivitás esetén. A kutya appeasing feromon egyaránt biztonságos az ember és állatok számára, amennyiben a javasoltaknak megfelelően alkalmazzák. Együtt alkalmazható bármilyen már kezeléssel. Egyaránt alkalmas a kölyök-és az idősebb kutyák számára. A feromon a kutya testhőmérséklete hatására szabadul fel a nyakörvből. A legjobb eredmény elérése érdekében szorosan helyezze fel, úgy, hogy kétujjnyinál ne legyen nagyobb rés a nyakörv és a kutya nyaka között. A kutya nyakörv hossza egyszerűen beállítható. A nyakörv folyamatosan legyen a kutyán, kivéve a samponos fürdetést vagy a kutyakozmetikus kezelését.

Mi a feromon?

Az anyakutya természetes módon ún. kutya appeasing feromont, egy illatanyagot bocsát ki a kölykei számára, amelyet az ember nem képes érzékelni. Ez a feromon a biztonság és a megnyugvás erős üzenetét hordozza a kölyök számára egy olyan helyzetben, amikor épp felfedezni indul az őt körölvevő, kihívásokkal teli világot. Az ADAPTIL ennek a feromonnak a szintetikus másolata. Az ADAPTIL kölyök-és felnőtt kutyákban kklinikailag bizonyítottan csökkenti a streszt, amely egyébként nemkívánatos viselkedésformákhoz vezethet, továbbá segít összpontosítani a tanulás során. Az ADAPTIL nem nyugtató vagy bódító hatású szer.

GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ!
HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL A TERMÉKISMERTETŐT!

A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében.