petstart

0

FIBOR GRANULÁTUM 500G

– regisztrálj, hogy értékelhesd elsőként a terméket
Vásárlások száma: ( 6 )
66 hűségpont jár minimálisan ezért a termékért.
Teljes ár: 6 650 Ft
Segítség kutyáknak és macskáknak bűzmirigy- és emésztési problémák kezelésében

Az ürítési problémák komoly gondot okozhatnak Önnek és kedvencének. Az alábbi tünetek jellemzőek:
- visszatérő bűzmirigy problémák
- visszatérő vagy állandó hasmenés
- székrekedés
- puffadás
- irritábilis bél szindróma

A betegség háttere:
A bélcsatorna fő funkciója, hogy továbbítsa és megeméssze a táplálékot, majd felszívja a tápanyagokat a véráramba és megszabaduljon az emészthetetlen tartalomtól. A rendszer kényes egyensúlyát azonban könnyű megzavarni. Ha felborul az emésztés egyensúlya a víz és a rostok aránya kóros mértékben nőhet, vagy éppen csökkenhet az ürülékben. Ez hasmenéshez vagy székrekedéshez vezethet. A bélsár a vastagbélben megerjed, ami puffadáshoz és a bélsár szúrós szagához vezethet.
A felborult emésztés gyakori következménye társállataink életében a bűzmirigy-problémák megjelenése. Ha természetes ürülésük gátolt, a mirigyek feltelhetnek, később ezek fertőződése és tályogosodása is kialakulhat.

A FIBOR speciális receptúrája öt olyan összetevőt tartalmaz, ami támogatja az emésztőrendszer egészségét.
1. Kivigyümölcs - a kivi gyümölcse egy kíváló természetes rost-, emésztőenzim-, vitamin-, antioxidáns- és prebiotikum forrás, melyek közösen támogatják az emésztést és a bélcsatorna egészségét, egyéb élelmi rostok alkamazásakor tapasztalt mellékhatások nélkül.
2. Élelmi rost - a FIBOR hat különböző élelmi rostot tartalmaz, melyek segítenek normalizálni a bélsár állagát és mennyiségét, elősegítik a bűzmirigyek ürülését és támogatják a bélcsatorna egészségét
3. Prebiotikumok - a prebiotikumok olyan anyagok, melyek táplálják a bélcsatornában élő hasznos baktériumokat. A FIBOR-ban található prebiotikumok a bélhámsejtek számára is fontos táplálékként szolgálnak.
4. Aminosavak - az aminosavak a fehérjék építőkövei. A FIBOR-ban található speciális aminosavak nélkülözhetetlen táplálékot jelentenek a bélcsatorna hámsejtjeinek, ezáltal támogatják a bélcsatorna természetes immunrendszerét.
5. Nyomelemek - a vas és a cink utánpótlása kulcsfontosságú magas rosttartalmú étrend esetén, ugyanis a rostok csökkenthetik a nyomelemek felszívódását.

Miért a FIBOR?
A FIBOR összetevőinek különleges kombinációja hat különböző rostforrást tartalmaz és kivit, ami támogatja az emésztőrendszert és az egészséges emésztést.

Mit tehetek még?
Állatorvosa egyéb lépéseket javasolhat, melyek segíthetnek kedvence egészségét helyreállítani és megőrizni. Ezek közé tartozhat:
- magas minőségű hipoallergén vagy bélrendszert támogató étrend
- bő ivóvíz, hogy kedvence vízháztartása kiegyensúlyozott legyen
- a bűzmirigyek rendszeres ürítése
- szükséges további vizsgálatok

Adagolási útmutató:
Szórja naponta kedvence táplálékába a mellékelt mérőkanállal
5 kg alatt - 5 g
5-20 kg - 10 g
21-35 kg - 20 g
36-50 kg - 30 g
50 kg felett - 40g