petstart

0

Vetramil spray 100ml

– regisztrálj, hogy értékelhesd elsőként a terméket
Vásárlások száma: ( 2 )
43 hűségpont jár minimálisan ezért a termékért.
Teljes ár: 4 390 Ft
Célállat faj: Valamennyi emlős állatfaj.

A VetramilŽ spray orvosi mézet és gyógynövény-kivonatokat tartalmazó emulzió a nehezen gyógyuló és/vagy fertőzött sebek gyógyulásának elősegítésére, kiegészítő kezelésére. Az orvosi méz nyugtatja az érzékeny bőrt és enyhíti az irritációt. Alacsony pH-értékének köszönhetően helyreállítja a bőr természetes savértékét, természetes és megfelelő környezetet nyújtva így a gyógyuláshoz. A gyógynövény-kivonatok (kakukkfű, levendula, bazsalikom) elősegítik a sérült bőr regenerációját, és felerősítik az orvosi méz jótékony hatását.

A VetramilŽ spray vékony filmréteget képez a bőrön, tartósan védve így a bepermetezett felületet. A VetramilŽ spray kifejezetten alkalmas a nehezen hozzáférhető felületek kezelésére

Külsőleg alkalmazandó.

Szükség esetén kevés vízzel tisztítsuk meg a sérült bőrfelületet, majd tiszta ruhával töröljük szárazra. Naponta 1-2 alkalommal permetezzük a készítményt a sérült vagy irritált bőrre. Felületi sebek, irritált felületek kezelése után a bőrt ne fedjük le. A nagyobb sebeket, ahol lehetséges, gézzel és ragtapasszal ajánlott letakarni a kezelést követően.
A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében.