petstart

0

Douxo pyo hab 200 ml

– regisztrálj, hogy értékelhesd elsőként a terméket
Vásárlások száma: ( 2 )
56 hűségpont jár minimálisan ezért a termékért.
Teljes ár: 5 690 Ft
A Douxo Pyo egy antibakteriális és gombaellenes hatású terméksor. Kívülről tisztítja a bőrt, fenntartja a bőrmikroflóra egyensúlyát és védi a bőrbarrier ökoszisztémáját. Egyszerre nyugtat és hidratál.

A kutyák és macskák különböző oktanú bőrbetegségeinek, így pl. felületes és mély pyoderma, egyéb bakteriális és gombás felülfertőződések kiegészítő kezelésére szolgál.

A DOUXO Pyo Hab alkalmazható az egész testfelületen vagy lokalizált területeken (bőrredők, mancsok). Használható önmagában is, vagy az optimális eredmények érdekében a DOUXO Pyo Samponnal felváltva.

Összetétel:
Fitoszfingozin-szaliciloil, klimbazol, klórhexidin-diglükonát oldat. A termék parabénmentes.

Alkalmazás:
Külsőleges alkalmazásra. Használat előtt felrázandó. A habot száraz bundán kell alkalmazni. Kisebb (1-2 nyomásnyi) mennyiséget a tenyérbe nyomva alaposan bele kell masszírozni a szőrzetbe, hogy eljusson egészen a bőrig. Ügyelni kell, hogy ne kerüljön a hab a szem és a száj környékére. Nem szabad leöblíteni, hagyni kell megszáradni. Javasolt mennyiség: kistestű kutyáknak ( <5 kg) és macskáknak 1 nyomás / kg , 5 kg feletti kutyáknak 1 nyomás / 2 kg. Hosszú szőrű kutyák esetében dupla adag használata javasolt. Alkalmazást követően a bundát át lehet kefélni, hogy újra fényes legyen.

Kiszerelés: 200 ml
A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében.