petstart

0

Douxo pyo sampon 200 ml

– regisztrálj, hogy értékelhesd elsőként a terméket
Vásárlások száma: ( 15 )
41 hűségpont jár minimálisan ezért a termékért.
Teljes ár: 4 190 Ft
A Douxo Pyo egy antibakteriális és gombaellenes hatású terméksor. Kívülről tisztítja a bőrt, fenntartja a bőrmikroflóra egyensúlyát és védi a bőrbarrier ökoszisztémáját. Egyszerre nyugtat és hidratál.

A kutyák és macskák különböző oktanú bőrbetegségeinek, így pl. felületes és mély pyoderma, egyéb bakteriális és gombás felülfertőződések kiegészítő kezelésére szolgál.

Amennyiben az Ön számára nehézséget okoz kedvence megfürdetése, akkor a DOUXO Pyo Sampon mellett használhatja a DOUXO Pyo Mousse-t (Habot) vagy a DOUXO Pyo Mikroemulziót. Ezek a termékek egymás tökéletes helyettesítői.

Összetétel:
Fitoszfingozin-szaliciloil, klimbazol, klórhexidin-diglükonát oldat, LipacideC8G. A termék parabénmentes.

Alkalmazás:
Külsőleges alkalmazásra. Az állat bundáját meleg vízzel alaposan át kell nedvesíteni, majd megfelelő mennyiségű samponnal át kell masszírozni, amíg hab nem képződik. A megfelelő hatás eléréséhez az öblítést csak 5-10 perc eltelte után szabad elvégezni. Szükség setén megismételhető. Az alkalmazás javasolt gyakorisága: hetente 2-3-szor, 3-4 héten át. Ha a fürdetés nehézségekbe ütközik, a sampon mellett a DOUXO Pyo Hab is használható.

Kiszerelés: 200 ml
A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében.