petstart

0

Actea dermo sampon 150ml

– regisztrálj, hogy értékelhesd elsőként a terméket
Vásárlások száma: ( 8 )
34 hűségpont jár minimálisan ezért a termékért.
Teljes ár: 3 490 Ft
Nagyobb kiterjedésű enyhébb gyulladásos vagy/és fertőzéses elváltozások kezelésére alkalmas
Kellemes illatú, segít helyreállítani a bőr lipid rétegét
Egészséges, érzékeny bőr tisztítására is kiváló
A, Laktoferricin - antibakteriális peptid- a laktoferrin pepszines bontásából származik, megtalálható a könnyben, nyálban, tejben (ebből nyerik a gyártáshoz szükséges mennyiséget). Hatása az erős kationos töltéséből ered, könnyen kötődik a baktériumok, membránférjéinek anionos részéhez. Nem antibiotikum, így rezisztencia sem alakul ki rá, ezért első választású termékként minden helyzetben kiváló.

B, Glicerofoszfoinozitol-lizin (GPL): napraforgóból kinyert, természetes gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító. Hatásmechanizmusa a foszfolipáz A2-re adott negatív feedbacken alapszik, ami az arachidonsav termelődés elmaradásához vezet, így megszakad a gyulladásos kaszkád. Elmondható tehát, hogy ugyanott lép be a gyulladáscsökkentő folyamatba, mint a szteroidok, azonban nem szívódik fel szisztémásan, mellékhatása nincs.

C, Verbaszkozid (orgonalevél-kivonat): Kiváló a Malesseziák szaporodásának gátlására, humán kozmetikumokban is használatos, természetes eredetű gyulladáscsökentő és szébum-reguláló, amely csökkenti a zsírosodást, így például a fülzsír termelődését is.
A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében.