petstart

0

Beaphar élősködők elleni spot on 2 pipetta

– regisztrálj, hogy értékelhesd elsőként a terméket
Vásárlások száma: ( 1 )
10 hűségpont jár minimálisan ezért a termékért.
Teljes ár: 1 090 Ft
Beaphar élősködők elleni spot on aranyhörcsögök és futóegerek részére A.U.V. Hatóanyag: ivermektin 25 ug /pipetta.

Beaphar élősködők elleni spot on aranyhörcsögök és futóegerek részére A.U.V. Hatóanyag: ivermektin 25 ug /pipetta Segédanyag: 1,2-propilénglikol

JAVALLAT(OK): Aranyhörcsögök és futóegerek fonálféreg-, tetű-, rühatka- és más atkafertőzöttsége kezelésére.

ELLENJAVALLATOK: Nem alkalmazható 50 g-nál kisebb testtömegű állatokon (pl. törpehörcsögökön). Nem alkalmazható más állatfajokon, különösképpen kutyákon vagy teknősökön! Beteg vagy lábadozó állatoknak nem adható.

MELLÉKHATÁSOK: Alkalmazása esetén ritkán kedvetlenség, átmeneti étvágytalanság, pupillatágulat, mozgászavarok, remegés és nyálzás jelentkezhet.

CÉLÁLLAT FAJOK: Aranyhörcsögök, futóegerek

ADAGOLÁS, ALKALMAZÁSI MÓD(OK) CÉLÁLLAT FAJONKÉNT: Külsőleg, a bőrre cseppentve, minél nagyobb felületen kell alkalmazni. 1 pipetta (25 mikrogramm hatóanyag) / 50 g testtömeg/ kezelés, azaz 1 pipetta (25 mikrogramm hatóanyag) / futóegér/ kezelés. 2 pipetta (50 mikrogramm hatóanyag) / aranyhörcsög / kezelés. A kezelést szükség esetén 4 hét múlva meg lehet ismételni. A kezeléssel egyidejűleg az állatok ketrecét, etető- és itatóedényeit is fertőtleníteni szükséges.

A HELYES ALKALMAZÁSRA VONATKOZÓ JAVASLAT: A pipetta tartalmát egy nyomással csöppentse az állat lapockái közé, közvetlenül a bőrre. Ne nyomja össze a pipettát másodszor! Gyermekek elől gondosan el kell zárni! Legfeljebb 25°C-on tárolandó. Az eredeti csomagolásban, közvetlen napfénytől védve tartandó. Kerülni kell a készítmény szembe kerülését. Az alkalmazást követően szappannal és bő vízzel kezet kell mosni. Amennyiben a kezelést követően is jelentkeznek a tünetek, állatorvoshoz kell fordulni. Az állatgyógyászati készítmény ártalmatlansága nem igazolt vemhesség és laktáció idején. A fel nem használt állatgyógyászati készítményt, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni. A készítmény nem kerülhet természetes vizekbe, mert veszélyes a halakra és más vízi élőlényekre.
A böngésződben cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében.